1 головка зеленого салату, 2 помідори, пів-пучка редиски, 2 скибки тостового хліба, сіль, чорний мелений перець, сік лимона, олія (бажано оливкова), базилік.
1. Салат добре помити, порвати на шматки.
2. Тостовий хліб порізати на кубики підсмажити до золотистого кольру на сковородці без жиру.
3. Редиску помити і порізати.
4. Салат вимішати з порізаними помідорами, грінками і редискою.
Посолити, поперчити, скропити
соком лимона і олією.
Додати базилік.
1. Салат добре помити, порвати на шматки.
2. Тостовий хліб порізати на кубики підсмажити до золотистого кольру на сковородці без жиру.
3. Редиску помити і порізати.
4. Салат вимішати з порізаними помідорами, грінками і редискою.
Посолити, поперчити, скропити
соком лимона і олією.
Додати базилік.

Немає коментарів:
Дописати коментар