вівторок, 6 жовтня 2015 р.

Пікантна салатка

3 помідори, 2 червоні цибулини, 2 пучки шпарагівки, 2 зубці часнику, 200 г твердого сиру, сіль, чорний мелений перець, 3 ст. л. олії,, сік з половини лимона.

1. Шпарагівку обібрати від волокон, помити і зварити у підсоленій воді. Відцідити і остудити. Сир порізати на смужки.
2. Помідори помити і розрізати на вісім частин. Часник видавити через часнокочавилку і розтерти зі сіллю. Лимонний сік і олію добре розмішати.
3. Цибулю обібрати і нарізати на кружельця. Вимішати квасольку з сиром і кружельцями цибулі, перекласти в глибоку тарілку, викласти
порізані помідори, посолити, поперчити  і полити олією з лимонним соком.

Смачного!


Немає коментарів:

Дописати коментар