вівторок, 6 жовтня 2015 р.

Італійський салат

150 г макаронів, 1 головка салату, 2 помідори, 200 г відвареного м'яса (телятина, курятина), 2 зубці часнику, сіль, перець, олія, сік лимона, 1/2 чайної ложки цукру.

1. Макарони відварити, відцідити, остудити. М'ясо порізати на шматочки, підсмажити на олії.
2. Помідори помити, порізати. Один зубець часнику розтерти із сіллю, вимішати
з олією, соком лимона і цукром. Додати до смаку мелений чорний перець.
3. Салат помити, підсушити серветкою. Другий зубець часнику розрізати навпіл, натерти ним боки салатниці, викласти овочі, макарони і м'ясо. Вимішати. Полити приготовани соусом і знову вимішати.

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар